Bedårande klippet: 3-åringens utskällning – när pappa glömt fälla ner toalettsitsen

Kvinnor världen över blir dagligen irriterade då de möts av uppfällda toasitsar. Många verkar överens om att männen vanligtvis är mest skyldiga till den här typen av beteende – och det är faktiskt inte bara vuxna som stör sig på fenomenet.

Nej, ett bedårande klipp visar nu att även 3-åringar kan bli trötta på det här!

Bradlee Rae Hayes, endast 3 år gammal, skulle gå på toaletten då hon fick syn på något som gjorde henne väldigt upprörd – hennes slarviga pappa hade glömt att fälla ner toasitsen efter sig.

Flickan är helt bedårande

Flickan tänkte dock inte låta det gå obemärkt förbi. I ett klipp som nu tar världen med storm så spänner den söta dottern ögonen i sin far när hon konfronterar honom. Sedan frågar hon hur länge pappan ska fortsätta begå samma misstag gång på gång.

Youtube

Med sitt blonda hår och oskyldiga ansikte så är Bradlee helt bedårande – till och med när hon är irriterad. När man tror att den värsta uppläxningen är över, så fortsätter 3-åringen med att förklara att hon minsann inte tänker göra hans jobb, utan att pappan måste se till att förbättra sitt beteende.

Jeremiah, far till flickan, tycker att det hela är mycket underhållande – trots att han får sig en avhyvling av dottern. Nedan kan du se diskussionen, som dock är på engelska – men under klippet har vi översatt hela samtalet till svenska!

Samtalet på svenska

Pappan: Vad sa du?

Dottern: Hur många gånger ska jag behöva säga till dig att fälla ner toasitsen när du gått på toa? Den behöver vara nere när jag ska gå och kissa. Varför fortsätter du göra det?

Pappan: Men, det är ju bara för dig att fälla ner den?

Dottern: Men jag vill inte. Jag vill inte göra det åt dig.

Pappan: Jaha, så du vill att jag både fäller upp den och fäller ner den?

Dottern: Ja.

Youtube

Pappan: Så du ska inte göra något?

Dottern: Pappa, lyssna på mig – du ska fälla ner sitsen efter dig så att det är klart när en kvinna kommer in och ska kissa eller bajsa.

Pappan: Jaha okej!

Dottern: Så du måste fälla ner sitsen för tjejerna.

Pappan: Jaha, tack – nu vet jag hur jag ska göra!

Vilken bestämt och bedårande liten flicka! Här var det ordning och reda! Tryck nu på DELA om du tycker att hon är rätt ute, så att även dina vänner får se det här! Kanske kan det rentav få män där ute att tänka efter nästa gång de går på toa!