Bedårande: Lille 1-åringen stjäl showen – här är underbara klippet som får nätet att smälta

Finns det något mer underbart är lyckliga barn?

Jag tror faktiskt inte det. Deras sprudlande, bekymmerslösa och livliga sätt sprider sig till omvärlden och charmar oss – vare sig vi vill det eller inte.

Så här i tuffa tider kan de små verkligen få oss att känna hopp, tro och glädje. Kolla bara in det här bedårade klippet längre ner!

Det är på en terminavslutning i förskolan som 5 små tjejer, som är kusiner, tagit sig upp på scenen för att utföra ett shownummer inför alla förväntansfulla föräldrar i salen. Nu ska det bli steppdans – och flickorna är uppklädda i söta utstyrslar och redo för sina uppgifter.

Försöker med sina fötter och armar

Då dyker det plötsligt upp ett litet busfrö på scenen.

Det är en 1-årig pojke som vägrar låta sina släktingar ta allt rampljus. Den bedårande krabaten vill också vara med – och efter att ha hållit sig i bakgrunden i någon enstaka sekund kliver han snart längst fram.

Youtube

Pojken studerar flickornas stepprörelser med fötterna och försöker ta efter. Han härmar även dansen som involverar armarna – och även om det kanske inte blir en perfekt och helt felfri koreografi så är försöket hur gulligt som helst.

Flickorna fortsätter med sitt och den 1-årige killen släpper loss totalt.

Sätter leenden på våra läppar

Man kan verkligen se hur han trivs på scenen och med alla blickarna riktade åt sitt håll. När uppvisningen väl är över så blir det rungande applåder för de duktiga dansarna.

Youtube

Det är sådant här som får en att inse hur fantastiska barn egentligen är! De sprider glädje, energi och sätter leenden på våra läppar. Det kan behövas extra mycket i tider som dessa när ett virus härjar fritt i världen.

Kolla nu in klippet här nedanför – det kommer du inte ångra!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=MidDB7URcHg&feature=emb_title

Tycker du också att barn är riktiga glädjespridare? Tryck då på DELA här nedanför, så kan du hjälpa till att sätta leenden på sina bekantas läppar! Det kommer garanterat att uppskattas i dessa tider!