Flicka tror hon möter tomten i affären, då går mannen i skägg ner på knä och får alla att fnissa

Något av det bästa med julen är att vara runt småbarn som ju har en lite annan fascination och entusiasm kring kul än många av oss vuxna.

Det handlar om lite andra prioriteringar, helt enkelt. Som att få träffa tomten och att dansa runt granen. Med åldern blir det snarare julmat och att träffa släkten som blir det stora med julfirandet.

Så här i juletider (ja, nu har visserligen julen passerat, men än finns det lite stämning i luften) fylls internet med massvis av härliga klipp och berättelser. Inte sällan har de med barn att göra. De små liven har verkligen en förmåga att förgylla vår tillvaro.

Den här lilla filmsnutten (nedan) får en verkligen att må bra. Det är en liten flicka inne i en matbutik som ser en lite rund man med vitt skägg och en röd skjorta. Ni kan nog gissa vilken slutsats hon drar?

Jajamän, hon tror det är tomten som är ute och handlar. Först är hon dock mest generad och står och kollar på mannen som bara lutar sig mot sin kundvagn.

Bakat kakor till tomten

Men sedan går ”tomten” ner på knä och då går den lilla tjejen fram till honom och de börjar ha ett otroligt varmt och charmigt samtal.

– Har du varit duktig i år? frågar mannen.

Sedan visar hon honom sina naglar och ”tomten” utbrister:

– Wow!

Efter en stund berättar flickan att hon bakat kakor till tomten.

– Måste jag äta upp alla? frågar då mannen.

Mamma, som håller i kameran, kan inte hålla sig från att fnissa. Inte så konstigt, för det är verkligen ett underbart klipp – som dessutom setts av hela 1,5 miljoner människor.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/2-Sw86fddpY” /]

DELA om du också blev varm i hjärtat av det här klippet!