Lilla flickan smakar citron första gången – klockrena reaktionen får nu hela nätet att skratta

Barn och barnbarn är det mest underbara vi har här i världen! Inget får mitt hjärta att smälta som att se ett lyckligt barn.

Därför gjorde den här videon mig alldeles varm samtidigt som jag skrattade högt. Barn reagerar verkligen som de själva känner – helt ovetandes om de konventioner vi vuxna dras med.

Det är väldigt få av oss som klarar av att bita i en citron utan att grimasera roligt efteråt. Men hur många av oss minns egentligen när vi smakade citron för första gången?

Jag minns det i alla fall inte alls, men jag kan tänka mig att det grimaserades en hel del – till mina föräldrars stora glädje.

Nu när vi har möjlighet att föreviga näst intill varje vaken stund med våra små har det blivit lite av en trend att filma småbarn när de får smaka citron för första gången.

Underbara reaktioner

Just det här klippet visar flera barn som får prova den sura, men ack så nyttiga, frukten för första gången. Och precis som man kan föreställa sig är deras reaktioner helt underbara.

Barn är ju nyfikna av naturen så de sätter gladeligen tänderna i citronen men inom bara några sekunder så inser de att detta nog var lite surare i smaken än något de tidigare provat.

Efter att ha sett de underbara reaktionerna är det inte svårt att förstå varför klippet setts nästan två miljoner gånger. Var inte snål nu, tryck på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett glatt och hjärtvärmande skratt.