Flickans teckning till mamma är helt oskyldig – men nu rodnar hela nätet av snuskiga detaljen

Barn är helt underbara och det kan vara spännande att följa deras små upptåg innan de utvecklats nog för att ta sig in i vuxenvärlden. Det blir som en liten upptäcktsresa för dem under de första åren i livet.

Många gånger tolkar vi och våra ungar saker och ting olika – men det är också charmigt.

Vi har tidigare skrivit om 15 oskyldiga barn vars påhitt fick vuxna att se något HELT annat. De små har, tack och lov, inte lika snuskiga hjärnor som oss äldre – men det kan innebära roliga krockar under ungarnas uppväxt.

Likaså har vi rapporterat om 15 usla barnteckningar som är helt klockrena. De små använder ju i tidig ålder gärna sin kreativitet och uppfinningsrikedom för att utvecklas – och resultaten kan många gånger vara både roliga och bedårande.

Skulle föreställa händer som tvättades

Krocken kring hur barn och vuxna uppfattar saker och ring tenderar dock skapa lite märkliga situationer. Kolla bara in det här!

En mamma som går under namnet Sanz på sociala medier lade häromdagen upp en bild på Twitter. Till den skrev hon: ”Min dotter målade av sig själv när hon tvättade händerna i ett handfat…

Bild: Twitter/@sahnz

Teckningen skulle alltså föreställa händer som tvättades i ett handfat, men direkt när mamman kastade ett öga på bilden, så såg hon något HELT annat.

Somliga hävdar att man behöver snuskig fantasi för att se vad mamman menar. Jag tillhör i så fall en av dem. Jag såg det också direkt.

Gör du?

Bild: Twitter/@sahnz

Om vi säger så här – kranen nedtill höger i bilden kan lätt misstas för en viss manlig kroppsdel. Själva hålet för vattnet i handfatet kan tyckas föreställa … ett annat typ av hål, om ni förstår vad jag menar.

Addera händerna till kalaset … då har ni snart en ytterst barnförbjuden situation.

Har du ännu inte förstått det roliga – ja, då är det bara att gratulera. Då har ni ingen speciellt snuskig fantasi. Eller bara struntar i lite mer omogen humor.

Mammans inlägg har delats av över 46 000 personer och fått 132 000 gilla-markeringar.

Är du en av de som fick dig ett skratt? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner med underbar humor får sig ett fniss i dag!