Gullig bebis får smaka banan för första gången – lyssna nu på det oväntade när han öppnar munnen

Snudd på alla föräldrar skulle nog vara rörande överens om att småbarnsåren verkligen är speciella. Det mesta är en ändlös dimma av trötthet, skrik, gråt, bajs och mat. Det är inte undra på att småbarnsföräldrar ständigt är trötta. Men på samma gång är det ju bara så himla underbart med småbarn. De är så oskyldiga, ärliga och spontana – skratten de ger en slår allting annat på denna jord.
Det kan vara något så enkelt som att se en katt eller snö för första gången, våra småbarn kan finna allting roligt.

I klippet här nedanför får vi stifta bekantskap med en söt liten bebis som ska prova att äta banan för allra första gången. För enkelhetens skull har mamma och pappa varit snälla nog att hacka upp bananen i småbitar och lagt upp på det lilla bordet han ska äta ifrån.

Blir inte riktigt som planerat

Men när det väl ska börja ätas går det, som ofta med småbarn, inte helt planenligt. Den lille krabaten är inte alls på humör för att äta bananbitarna, men på något oförklarligt vis tycker han att bananbitarna är oerhört roliga. Så roliga att han inte kan hålla sig för skratt.

Bildkälla: Youtube

Fått hundratusentals att skratta

Naturligtvis kan inte föräldrarna bli sura på sitt lilla charmtroll som inte vill äta – utan de börjar också skratta åt sitt lilla busfrö. De lyckades fånga den underbara reaktionen på film och laddade upp klippet på internet, där över 400 000 personer har skrattat gott åt den lille.

Se hela det underbara klippet här!

https://www.youtube.com/watch?v=eEnWQVOAwRY&feature=emb_title

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se det här underbara klippet!