Härliga klippet: Lillian ska lära sin lilla dotter att säga ”mamma” – då charmar flickan hela nätet

Jag tror nog att de allra flesta av oss kan vara helt överens om att något av det mest smittsamma som finns är underbara skratt. Och tur är väl det, för det finns ju knappast något härligare än när det bubblar av glädje i hela kroppen!

Bara av att höra andra ha kul så kan man bli på riktigt, riktigt bra humör – och när någon brister ut i gapskratt i ens närhet så är det svårt att inte dras med i det hela.

Jag minns närmast oräkneliga gånger när man tillsammans med vänner haft riktigt roligt ihop – och det som får den sköna skrattsalvan att leva vidare är det faktum att de omkring en inte kan hålla garvet tillbaka.

Det blir som en ond cirkel – även om den egentligen och i det här sammanhanget är jättegod!

Ett helt underbart, tillika fantastiskt, bevis på hur smittsamt skratt kan vara är det här charmiga klippet (nedan) som setts av över 500 000 människor på nätet.

Varning för sötchock

Direkt när jag kom över det så kände jag att jag måste få dela det med er. Jag satt själv och skrattade åt det flera gånger här vid datorn!

Men jag måste varna för sötchock!

Det är en mor som sitter med sin dotter inne på hennes rum. Flickan har precis lärt sig några enstaka ord – men nu tycker Lillian att det är dags för hennes dotter att lära sig att säga ”mamma”.

Youtube

Men det ska visa sig vara lite svårt. Det finns dock en anledning till det – den lilla tjejen har mer eller mindre lärt sig att säga ”pappa” – och att föräldrarna ska kallas olika ord verkar ju onödigt besvärligt…

Lillian ger sig på flera försök för att få dottern att säga ”mamma”, men det blir mest ”pappa” av det hela.

En bedårande början

Man kan dock se att flickan försöker, bland annat genom att mima med lite lätt, men snart landar det i att båda skrattar gott tillsammans.

Jag måste dessutom säga att jag tycker att den lilla tjejen är riktigt nära ett perfekt engelskt ”mamma” någon enstaka gång!

I all sin enkelhet är klippet helt fantastiskt! Det verkar också som att dottern lär sig något, även om ordet ”mamma” kanske inte kommer ut helt perfekt. Det här är i alla fall en bra början – och en synnerligen bedårande sådan!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/btDcS0EywKc” /]

Snåla inte nu, sprid lite glädje och tryck på dela-knappen nedan, så att fler får ta del av detta charmiga klippet!