Mamma bjuder bebisen på glass för första gången – oväntade svaret får nu hela nätet att skratta

Glass är en av livets stora härligheter! Jag minns när jag var liten och fick vara hos min mormor, som alltid lät mig äta glass efter middagen trots förvarningar från min mamma. Det var  min och mormors lilla hemlighet som vi fnissade gott åt när mamma kom för att hämta mig.

Det är något alldeles speciellt med glass som tar en tillbaka till barndomens bekymmersfria år och jag förstår de som säger att de helst av allt skulle vilja uppleva hur det var att vara barn igen.

Underbar reaktion

Barn är så oskyldiga och nyfikna och deras reaktioner på saker och ting är helt och hållet deras, de påverkas inte av grupptryck eller vad som är ”rätt” att tycka. De reagerar bara helt enkelt och det är inget annat än underbart.

Tyvärr minns jag inte första gången jag åt glass, och det lär nog den lille gossen i det här klippet heller göra men han kan alltid titta tillbaka på hur han reagerade första gången han fick glass.

Den lille killens reaktion är helt fantastisk och klippet har redan fått över 500 000 att skratta! Tryck på dela-knappen för att sprida glädje bland dina vänner!