Mamma tröttnar på försäljare som ringer varje dag, ger dottern telefonen och får nätet att jubla

Jag vet inte hur många gånger jag suttit i långdragna telefonsamtal med försäljare som försöker få en att köpa både det ena och det andra. Varenda vara som nämns är fantastisk och det gäller att vara vaksam och på alerten för att stå emot.

Många gånger säger de att produkten de vill skicka till en är ”gratis”, men då ska man veta att man ofta binder upp sig på abonnemang – som efter första utskicket börjar kosta. Ja, det är en himla djungel det där. Ofta är det lika bra att helt hålla sig undan.

Även om en telefonförsäljare bara gör sitt jobb när han eller hon ringer och försöker sälja på en olika saker så kan det vara riktigt tröttsamt. Speciellt när samtalen kommer ofta och personen på andra sidan är riktigt ihärdig och vägrar ge sig.

Då gäller det att vara smart och kreativ för att kunna hantera sin frustration. Mamman i det här klippet (nedan) var otroligt trött på att telefonförsäljare aldrig slutade ringa, så hon bestämde sig för att ”skrämma” dem lite.

Tjejen pratar på

Så nästa gång en person ringde som vilja sälja på henne dyra saker gav mamman helt enkelt telefonen till sin lilla dotter – som ännu inte lärt sig prata.

Det blir i princip bara obegripligt babbel, men det är ganska roligt att tänka sig in i vilken chock försäljaren måste fått. Samtidigt är det rätt gulligt när den lilla tjejen grimaserar och pratar på.

Kolla in klippet nedan!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KzKsbD49gJo” /]

Det här har nu fått över 300 000 på nätet att skratta – och kanske är något att ta efter för andra småbarnsföräldrar! Dessutom lika bra att vänja barnen vid verkligheten i tidig ålder!

Ibland får man ta till smarta knep för att komma undan telefonförsäljare, DELA gärna om du också fick ett leende av den här mammans lösning!