Pappan fångar tvillingarnas otroliga lek – resultatet charmar miljontals världen över

Pappan fångar tvillingarnas otroliga lek – resultatet charmar miljontals världen över

Bandet mellan syskon är bland det starkaste som finns. För väldigt många betyder det att man automatiskt har en bästa vän och någon som stöttar och ger råd livet igenom.

Men har man ett tvillingsyskon så är det där bandet många gånger extra starkt. Vissa menar till och med att tvillingar utvecklar en så stark gemenskap att deras kommunikation blir telepatisk.

De här tvillingsyskonen (nedan) har utan tvekan börjat utveckla ett speciellt band i tidig ålder. Som tur väl är så var mamma och pappa framme med kameran – och resultatet är nog bland det gulligaste jag har sett!

Det är inte alls speciellt ovanligt att tvillingar utvecklar en viss rivalitet mellan sig. Det finns dtudier som visar på att de ofta känner ett behov av att vara ”det bästa syskonet” och att man ofta jämför sig mycket med varandra.

Behovet av att få vara ”sin egen person” är ofta extra stort hos just tvillingar. Kanske för att de många gånger blir så sammankopplade av omvärlden.

Just på grund av det här så är det viktigt att föräldrarna ser över deras beteenden och ger tvillingarna chansen att utvecklas som en enskild person. Att ha två olika sätt att uttrycka sig på är ett exempel på hur tvillingsyskon kan skilja sig från varandra och undvika onödig rivalitet.

Youtube

Men de små sötnosarna i det här videoklippet (nedan) är långt ifrån all form av tvillingrivalitet. Tacksamt nog för omvärlden så är de bara två charmiga bebisar man inte kan hålla ögonen från.

Över 20 miljoner visningar

Deras mamma och pappa fångar dem mitt i ett ögonblick då de håller på att skapa ett eget språk. De ”pratar” fram och tillbaka med varandra och det är verkligen tydligt att de kan kommunicera på sitt egna lilla sätt.

Youtube

Det är inte alls ovanligt för tvillingar att utveckla sitt eget språk. Det finns till och med ett namn för fenomenet – Cryptophaisa, som uppstår eftersom tvillingsyskon tillbringar så mycket tid tillsammans under samma utvecklingsstadium.

Youtube

Vare sig man är intresserad av den underbara relationen mellan tvillingar, eller bara gillar gulliga bebisar, så får man sig en smärre sötchock av att se videon som finns här under.

Ta en titt själv och se om du kan låta bli att få ett stort leende på läpparna av de gurglande små krabaterna. De gjorde i alla fall min dag! Över 20 miljoner människor har redan charmats av de här små liven!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/J8bKblC1yPc” /]

Vilka sötnosar! Tryck nu gärna på dela-knappen för att sprida den här kärleken vidare!