Pappan lämnar hungrig 3-åring ensam i köket – återvänder och får sitt livs chock

Småbarn kan ställa till med de mest oväntade konstigheterna. Man vet helt enkelt aldrig vad som väntar med busungar i huset – och det blev en amerikansk pappa nyligen varse när han lämnade sin lilla flicka ensam i köket i 10 minuter.

Det var när pappan Arron Jeff Whysall återvände som han skulle få sitt livs chock. 3-åriga Olivia, som då varit ensam i köket i blott 10 minuter, hade gjort något som hennes far aldrig kunde föreställa sig.

Ätit kolossala mängder yoghurt

Det visade sig att dottern var sugen på yoghurt – i enorma mängder.

Have kids they said 😂😂😂

Posted by Arron Jeff Whysall on Saturday, October 12, 2019

Det lilla matvraket hade under den korta perioden glufsat i sig inte mindre än 18 (!) förpackningar med det mumsiga och smakrika innehållet.

– Jag var i trädgården i 10 minuter. När jag kom in igen såg jag att hon hade tagit ut och ätit hela 18-yoghurtförpackningar, säger pappa Arron till Today Parents.

Facebook/Arron Jeff Whysall

Efter att han lade upp en bild av dotterns lilla matfest på Facebook så började reaktionerna att välla in. Många verkade kunna relatera till det att det är svårt att sluta äta när något är så himla, himla gott.

Många var imponerade

Det där har vi nog alla upplevt med exempelvis chips eller godis. Att det inte går att sluta.

Många var dessutom imponerade över hur rent det var efter 3-åriga Olivias glufsande – och menade att det hade sett mycket värre ut om deras egna barn ställt till med något liknande.

Max Pixel

Jag kan bara hålla med – hade mina ungar, i den åldern, snott åt sig samma mängder av något så hade jag behövt städa i timmar.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt åt lilla Olivias upptåg – och det verkade ju faktiskt hennes pappa också få. Tryck nu på dela-knappen här nedanför, så att alla småbarnsföräldrar också får se det här!