Skrattgaranti: Lärare delar med sig av elevernas fräckaste upptåg

Barn är som vi alla vet helt fantastiska. De är så nyfikna, orädda, glada och och har inte riktigt det där filtret utvecklat som vi vuxna har.

Barn säger helt enkelt rakt ut vad de ser, och vad de tycker om saker och ting.

Jobbar man på en förskola eller skola för lite yngre barn så får man med andra ord höra en helt del roligheter på jobbet.

Därför har vi här valt ut de 11 roligaste som lärare hört, enligt Buzzfeed.

1. ”Ett av mina förskolebarn stod och vred på sig innan lunch så jag frågade om han behövde gå på toa. Han sa nej, men fortsatte skruva på sig. Jag frågade om han mådde bra, så svarade han ‘jag mår bra, men min snopp är så himla stor’.”

2. ”En elev kramade mig hej då en dag och sa sedan att min ‘tröja luktar som mormor men armhålorna luktar ostbågar’.”

3. ”Ett barn frågade mig vad jag vill bli när jag blir stor.”

”Gick igenom sexualundervisning”

4. ”Under en lektion frågade en elev om vilket år världen gick från att vara svartvit till att få färg.”

5. ”En sexåring jag undervisar väger ganska mycket för sin ålder. En dag var han sen till lektionen, så när han kom in frågade jag honom varför han var sen. Då tog han tag om sin mage, skakade den och utbrast ‘tjejerna älskar det här’ innan han satte sig ned som om ingenting hänt.”

6. ”Jag hade sexualundervisning med min klass och lärde dem om olika preventivmedel, men poängterade att inga preventivmedel är 100 procent säkra, det enda som är 100 procent säkert är avhållsamhet. Mot slutet av lektionen testade jag dem och frågade vilket som är det enda ‘preventivmedlet’ som garanterar att inga barn blir till. Jag gav dem ledtråden att ordet börjar med A. Då utbrast en elev ‘ANALSEX’.”

”Jag fuskar inte alls”

7. ”Vi gick igenom det här med blommor och bin under en lektion, när en elev räckte upp handen och frågade ‘om det nu är så skönt, varför skriker de hela tiden?’”

8. ”Jag är förskolepedagog. En dag kom en av pojkarna utspringande på lekplatsen med tröjan över huvudet och skrek ‘njut av mina bröst!’.”

9. ”En elev förklarade  att ‘jag blir aldrig trött på farmor, men det blir farfar’.”

10. ”En unge fuskade under ett spel, så jag frågade vad han gjorde. Då svarade han ‘jag fuskar inte alls, jag hjälper mig själv att vinna’.”

11. ”En elev tänkte högt på det här med djur och barn, då sa hon ‘hönan lägger ägg, grisen lägger korv’.”

Bildkälla: Pinterest

Barn är ju för underbara, tänk vad högt lärarna måste ha skrattat åt sina elever!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!