Underbart klipp: 1-åringen har knappt lärt sig gå – men glädjefyllda dansen får miljontals att le

Underbart klipp: 1-åringen har knappt lärt sig gå – men glädjefyllda dansen får miljontals att le

Något av det bästa som finns är att se en bebis sprudlande glad. Det märks ofta på hela deras kroppsspråk – och de små liven har en tendens att fullständigt skina av lycka när de trivs i stunden.

Att få vara med och följa ett litet barns utveckling är ofta otroligt fascinerande. På bara några få dagar kan han eller hon ta flera steg mot att bli en självständig människa. Tiden går dessutom så otroligt fort, så snart står knodden där och ska ta studenten.

Det gäller verkligen att ta tillvara på de mysiga stunderna man har med sin bebis! Ungar bär verkligen på en otrolig värme och slående charm!

Redan i tidig ålder går det dessutom ibland att skåda en viss talang. Man kan notera att bebis har fallenhet för vissa typer av aktiviteter – och det dröjer inte länge innan de skaffar sig intressen. Det kan handla om allt från att sparka fotboll till att rita eller dansa till musik.

Kolla bara in den här lille krabaten (klippet längre ner)!

Han är inte äldre än 17 månader, men har redan skaffat sig en favoritlåt – och dessutom förmågan att röra sig i takt till musiken. Trots att pojken knappt har lärt sig gå så funkar det alldeles utmärkt att ta små danssteg och att följa en enklare koreografi.

Till och med mamma får vara en del av dansen – och det här lilla charmtrollet fullständigt strålar av lycka när han får gå ut på vardagsrumsgolvet och släppa loss!

Jag blir helt varm i hjärtat av det här – och kan inte sluta le! Inte konstigt att klippet har över 2,5 miljoner visningar på Youtube!

Kolla nu själv!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/w_qKKRBlPkg” /]

Vilket charmtroll – och visst var rörelserna imponerande?! Snåla inte nu, DELA om du också fick ett leende på läpparna av den här sötnosen!