Underbart klipp: Bebisens smittsamma skratt charmar nu hundratusentals

Jag tror nog inte att det finns något mer smittsamt än härliga, genuina skratt. De flesta av oss kan nog absolut känna igen sig i att man hör någon annan ha hysteriskt roligt – och att det då blir oerhört svårt att hålla sig.

Jag kommer väl ihåg för en tid sedan när en dam jämte mig på bussen började skratta åt ett klipp hon såg i sin mobiltelefon – och bara av att höra hur hon tappert kämpade för att hålla gapskrattet tillbaka, så började jag också garva.

Även om sådana där situationer kan bli rätt konstiga så är de ju också härliga. Vi kan aldrig skratta för mycket – och det gäller att ha så roligt man bara kan under sin tid här på jorden.

Det här klippet (nedan) gjorde exakt detta med mig, alltså smittade av sig på ett otroligt positivt sätt. Det slutade med att jag satt här bakom datorskärmen på jobbet och låg dubbelvikt av skratt!

Jag visade dessutom videosnutten för några kollegor – och även de bjöd på samma reaktion.

Det är en pappa som ligger ner på golvet och har sin lilla dotter framför sig. Hon har inte lärt sig tala ännu, men pappan frågar hur många ärtor hon ätit i dag.

Youtube

När han själv sedan svarar ”4 ärtor” så brister den lilla tjejen ut i gapskratt. Troligen för att hennes pappa säger det med en tillgjord, rolig röst. Det hela är verkligen bedårande!

Han fortsätter sedan genom att dra 2 små skämt på ämnet ärtor – och vid svaren blir det precis samma reaktion från dottern. Glädje, skratt – och ingen av föräldrarna (mamma filmar) kan hålla sig för att skratta tillsammans med den söta flickan.

Kolla in klippet! Över 200 000 människor har redan gjort det – och de allra flesta verkar charmas av bebisen! Det är omöjligt att inte bli på bra humör av det här!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/snl7myyU66Q” /]

Visst blev man på bra humör av detta klippet? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du passa på att sprida lite glädje till dina nära och kära i dag!