Underbart klipp: Pojkens smittsamma skratt – som tar hela nätet med storm

Finns det något härligare än smittsamma skratt? Jag tror faktiskt inte det. Att höra någon annan brista ut i ett långt och genuint garv kan verkligen rädda en hel dag – och det är faktiskt så att delad glädje är dubbel glädje. Även om det kan låta klyschigt.

Just barn har en förmåga att förvandlas till mänskliga solstrålar på så vis att de sprider lekfullhet och livslust omkring sig. Man har sällan trist när det är en busunge i närheten – och att de är lite oberäkneliga är ju faktiskt en stor del av deras charm.

Det tror jag att de flesta av oss kan skriva under på!

Om du också gillar smittsamma skratt och härliga barn, så har jag nu hittat något som helt garanterat kommer falla dig i smaken. Det här klippet, som fått över 6 miljoner visningar på Youtube, räddade min dag! Det är lätt att förstå varför videon är så pass älskad!

Håll koll på pojken i blått

Det är en klass med barn på Sara Shonfelds musikskola som ska klappa sina händer i takt när läraren spelar gitarr. Hon sjunger ”Clap your hands together” för ungarna som noggrant lyssnar och gör som fröken säger åt dem.

Youtube

Även killen i blått som sitter längst fram i mitten.

Han ska dock snart utmärka sig på ett helt annat sätt – nämligen genom sitt smittsamma och underbara skratt. När läraren slutar spela, så kan pojken inte hålla sig. Klappandet verkar helt klart falla honom i smaken, för humöret är sannerligen på topp.

Youtube

Så fort frökens gitarr tystnar, så brister han ut i skratt – och snart har han fått in hela klassen på precis samma spår. Det hela förvandlas till en enda stor skrattfest och troligen ett minne för livet för de som är med i rummet.

Kolla nu själv in det helt underbara klippet!

Finns det något bättre än barn med härliga skratt? Jag tror faktiskt inte det! Håller du med? Tryck då på DELA för att bjuda dina vänner på ett extra leende i dag!