3 hästar släpps ut i meterdjup snö – lekfulla glädjen är helt underbar att se!

3 hästar släpps ut i meterdjup snö – lekfulla glädjen är helt underbar att se!

Om det är något som alltid får mig på riktigt bra humör, så är det glada och lekfulla djur.

Det behöver inte vara så spektakulärt eller komplicerat – ren och skär lycka, genuin upprymdhet och spontanitet är alltid svår att stå emot. Då blir det lätt så att smilbanden pekar uppåt.

Det här underbara klippet (nedan) fick mig att må bra i hela kroppen! De här underbara hästarna visar verkligen prov på lekfullhet och sann glädje!

Hästar är fascinerande, vackra och majestätiska djur. De har en otrolig förmåga att skapa starka band till människor och visar ofta tydliga känslospel. Om en kuse mår bra eller är nedstämd är ofta rätt enkelt att märka, utan att man för den sakens skull är en expert.

Kan inte hejda sig

Att genuin glädje hos en pålle därför kan väcka så starka känslor hos oss människor – det är kanske inte så märkligt. Många gånger tror jag att vi är mer lika än vi vill erkänna. Ibland krävs helt enkelt inte så mycket för att den där lyckan ska göra sig gällande.

Facebook/Unilad/Viralhog

I det här underbara klippet har 3 hästar släppts ut i en hage där det fallit meterdjup snö. Man tror kanske att kusarna ska ta det lite försiktigt, men nej då. Här är det lek och skoj som gäller – och de hoppar och far för fulla livet!

En av hästarna kan inte hejda sig när han upptäcker det spännande, vita ”materialet” som fyllt hela hagen. Pållen sparkar bakut, skuttar framåt och utstrålar total harmoni!

Ni kommer garanterat bli på bra humör av den här härliga videosnutten!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Funiladmag%2Fvideos%2F235772660658750%2F&show_text=0&width=476″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Helt underbart! Man blir på riktigt bra humör av att se de här sötnosarna leka i snön! Håller du med? Tryck då på DELA för att sprida vidare några extra leenden i dag!