Ankorna stjäl kattens godis – men se nu smarta revanschen som får hela nätet att skratta högt

Det sägs att hunden är människans bästa vän. Det gäller kanske för de flesta, men inte för Aaron. Hans närmaste kompis är en katt som tar med sin husse ut på massvis av spännande och händelserika äventyr.

Det hela började med att Aaron adopterade kattungen Michael i New York. Sedan flyttade de till Los Angeles – och det var då som deras eskapader tillsammans verkligen tog fart.

Aaron älskar att spela in videoklipp tillsammans med Michael. Allt inleddes när han gick med på att vakta en kompis kaniner och då noterade att hans katt hade en väldigt kort stubin.

Michael visade tydligt att han blev avundsjuk på uppmärksamheten som kaninerna fick. Då gjorde Aaron en liten film kring det hela – och det skulle bli starten på något stort.

Njuter av solen

I sina videos försöker Aaron, givetvis utifrån Michaels perspektiv, ge en glimt av hur det är att leva som katt. Det är ofta ganska roligt och dramatiskt, men den här gången skulle husse få till en klockren fullträff.

Youtube

Vännerna sitter på en bänk i en park och njuter av solen. Katten Michael ska äta lite guldfisk, som tilltugget heter, men kan inte släppa ögonen från en flock av ankor som står vid dammkanten framför dem.

Youtube

Plötsligt, från ingenstans, försvinner då hans godis – och det enda Michael kan göra är att titta på sin ägare med ”hjälp” i blicken. Sedan väljer han att ta tag i saken på egen hand och följer efter ankorna ner i vattnet. Då inser Michael dock hur mycket han avskyr vatten och får hjälpas upp av Aaron.

Youtube

Husse skulle dock aldrig låta sin katt bli utsatt av ett sådant här rån utan att agera. Han kommer därför på en helt genial plan för att ta tillbaka Michaels godsaker. Genom att använda sig av olika närliggande föremål sätter han ihop en kattanpassad vattenfarkost med en lövblås som motor.

Youtube

Nu är det dags för revansch!

En dynamisk duo

Ankorna blir givetvis livrädda när Michael beger sig ut på dammen i sitt fräcka vrålåk. Man kan se ett nöjt leende på katten när han flyger fram över vattnet. I all panik att fly undan den otäcka farkosten glömmer ankorna påsen som de stulit – och Michael kan åka fram och plocka upp den.

Efteråt, när katten kommit tillbaka till land, firar han och Aaron tillsammans. De är verkligen en dynamisk duo. Här kombinerade man husses kreativitet med Michaels mod. Den knasiga, men roliga, filmen ger en verkligen ett brett leende på läpparna!

Även om den givetvis innehåller en del fejkat material så får den här 5 av 5 i betyg av mig!

Visst fick man sig ett leende på läpparna? Dela nu gärna vidare det här till dina vänner!