Bebis kryper fram till familjens vilande hund, vovvens kontring liknar inget du tidigare sett

Något av det bästa och mysigaste som finns är att följa barn och djur som växer upp tillsammans. De blir ofta bästa vänner och kan utvecklas ihop. Det bidrar till många lekfulla och charmiga stunder som för en vuxen verkligen är bedårande att beskåda.

Det här klippet (nedan) får nu miljontals på nätet att både smälta och le. Kärleken mellan dessa 2 är verkligen påtaglig!

Att växa upp tillsammans med djur tror jag är nyttigt för barn – och det har man ju dessutom kunnat läsa om flera gånger. Det leder enligt viss forskning bland annat till en känsla av ansvarstagande och kan faktiskt också stärka deras sociala förmåga i tidig ålder.

När jag var liten hade vi en schäfer hemma. Vi blev verkligen bästa vänner – och det tror jag snarare tillhör vanligheterna än är ett undantag. Att följas åt under uppväxten är nog nyttigt för båda – och det blir nästan som att ha ett syskon.

Youtube

I det här klippet (nedan) kryper en 7 månader gammal bebis fram till familjens lekfulla siberian husky. Hunden ser först lite allvarlig ut – men efter att den lille pojken lagt sin ena hand på vovven så blir det brottningsdags.

Bara att njuta

Det hela slutar i en bedårande, kärleksfull lek. Även om bebisen inte direkt är smidig med var han placerar sina händer så ”kontrar” hunden aldrig med att vara hårdhänt. Det är snarare små buffar med tassen, kramar och pussar.

Det blir till och med en andra runda – och de här 2 verkar inte kunna få nog av varandra. En del har ifrågasatt varför föräldern som filmar tillåter att hunden slickar på pojken, men det ska tydligen ha tagits om hand om – och ingen skada skedd.

I stället för att leta fel tycker jag man ska njuta av det här charmiga, lekfulla och underbara klippet som nu fått miljontals människor att både smälta och le! Vilka stjärnor!

[arve url=”https://rumble.com/embed/u761k.vavsm/” /]

Visst mådde man bra av att se detta? Tryck på DELA-knappen om du håller med!