Besökare trollar för nyfiken orangutang – se nu apans reaktion när han lyfter på locket

Jag älskar alla djur och om det är något som jag brinner för så är det att de ska få leva och bo i sin naturliga miljö. Djur hör inte hemma på ett zoo eller en djurpark, utan i det vilda – och såvida de är friska och kan ta hand om sig själva, så är det där jag tycker att de ska få vara.

Samtidigt finns det givetvis kontrollerade platser där djuren har det väldigt bra och där de får leva lyckliga under goda förhållanden. Då tycker jag att det är en lite annan grej, i synnerhet om syftet är att skydda och hjälpa de fina djuren.

Så var det för orangutangen i det här underbara klippet. Hon har nu blivit en succé på nätet – efter klockrena reaktionen på ett ”magiskt trick”.

Det är en manlig besökare på det här hemmet för apor som satt sig ner på andra sidan av en glasvägg för att underhålla en av orangutangerna. Samtidigt filmas det hela av en kvinna intill.

Reaktionen är obetalbar

Mannen visar apan hur han lägger ner ett föremål i en mugg och stänger sedan locket.

Bildkälla: Youtube

Sedan gör han sina ”trollkonster” för det nyfikna djuret som koncentrerat tittar på. Några sekunder senare så sätter besökaren fram muggen mot apan och tar av locket samtidigt som han vinklar ner allt så att orangutangen kan få se innehållet.

Reaktionen då är helt obetalbar! Man blir verkligen glad i hela kroppen – och det här verkar helt klart vara en glad och livfull apa!

Kolla nu själv in det roliga och charmiga klippet!

Vilken charmig liten krabat! Tryck nu på DELA om du också fick ett leende på läpparna, så kan du sprida glädje till dina vänner idag!