Björnen smiter in på tomt och dyker ner i poolen – se nu reaktionen som får hela nätet att jubla

Sverige upplever just nu en av de varmaste somrarna på mycket länge. Även om det känns dumt att klaga på det otroliga vädret, så kan det nästan bli för mycket ibland. En droppe svalkande regn hade inte skadat.

Speciellt inte för de djur och lantbrukare som drabbas av den ofattbara torkan. Det är verkligen synd att något så härligt som bra väder ska få förödande konsekvenser för vissa.

Det gäller att vi hjälps åt så gott det går med att lindra plågan för dessa individerna.

Med det sagt, så för ju det här sommarvädret mycket bra med sig – och det är det som vi väljer att fokusera på i dag hos Humorbibeln.

Glädje, sol och bad, mysiga grillkvällar och underbara samtal på uteserveringar är bara några av de härligheter som vi kan njuta av för tillfället.

Något av det bästa som finns under sommaren är att slänga sig i havet efter att ha legat och solat i en skön stol eller på en klippa. När det svalkande vattnet möter den varma huden – då känner man verkligen att det är sommar på riktigt.

Smet in på tomten

Men det är inte bara vi människor som kan känna lyckan av att få kyla ner sig en stund. Det här klippet (nedan) på en tam björn som fullkomligt älskar sin pool är något av det bästa jag sett på länge – och jag kan verkligen relatera till hans känslor.

Det är då Bruiser som bor i ett läger tillsammans med ett antal andra björnar. Där tas de väl om hand efter att ha haft det tufft ute i det fria. Den här varma dagen såg ägaren hur hans bamse lite busigt smet in på tomtområdet där den kyliga poolen står – och husse drog då snabbt fram kameran för att börja filma.

Det han fångade är dessutom helt underbart och har setts av över 8 miljoner människor. Den glädjen som björnen visar upp påminner nästan om en människas! Hur han simmar runt och leker i poolen för att sedan kliva upp och hoppa ner igen!

En sötare och mer lekfull nalle får man leta efter!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/I-yqvT8vKZc” /]

Snåla inte nu, DELA om du blev på bra humör av detta!