Bonden får panik när hästarna ligger orörliga i hagen – går närmare och får tusentals att skratta högt

Bonden får panik när hästarna ligger orörliga i hagen – går närmare och får tusentals att skratta högt

Vi har nog alla upplevt känslan av att sova riktigt, riktigt gott. Ni vet när man verkligen känner sig helt klubbad och absolut inte vill lämna sängen när klockan ringer. Då är det bästa som finns att bara vända sig om och somna igen.

Av någon anledning har jag alltid tyckt att det här känns som ett djupt mänskligt drag och att djur verkar ha lättare för att vakna till liv. Det skulle dock visa sig att jag hade fel – i synnerhet efter att ha kollat in det här underbara klippet (nedan)!

För jodå, det finns verkligen djur som kan sova som stockar. Det blev i alla fall en bonde varse när han en morgon inte såg sina hästar där de brukade vara. Han blev givetvis orolig och började leta efter dem.

Till slut hittade han dock sina kusar i hagen, men blev då om möjligt än mer skakig.

Bonden gick närmare

Hästarna låg nämligen på marken på ett sätt de inte brukade göra när det var dag och ljust ute. Han gick då närmare – och skulle snart förstå vad det var som försiggick.

Visst var det sen morgon och full fart på gården, men de här pållarna hade inte vaknat ännu. De sov för fullt – något som verkligen skulle bli tydligt för bonden när han kom närmare. De snarkade som galningar och verkade sussa hur gott som helst.

Youtube

Hästarna märkte inte att deras ägare hade kommit precis intill och tagit upp sin mobilkamera – drömmarnas land lockade mer! Bonden kunde dock inte hålla sig för skratt när han förstod att det var en riktigt sömnfest som var igång!

Kanske hade de varit uppe och busat hela natten? Snarkningarna ville i alla fall aldrig upphöra!

Kolla nu själv in det härliga klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Rw3el_LHwy8″ /]

Att sova är det bästa som finns och det var ju underbart att se hur skönt de här hästarna hade det! Tryck nu på dela-knappen här nedanför om du håller med, så kan du sprida skrattet vidare till dina vänner!