Elefantunge ska bada för första gången – se nu klockrena reaktionen när han kliver ner i vattnet

Att se djur ha roligt är något av det bästa som finns. Givetvis blir det extra spektakulärt och häftigt när det handlar om varelser som lever i det vilda och kanske inte dagligen interagerar med oss människor.

Lyckade möten när djur befinner sig i sin naturliga miljö kan man inte få nog av – det tror jag att de flesta av er skriver under på. Därför måste jag bara få dela med mig av klippet nedan till er.

Den här lilla elefanten, som testar ett badkar för första gången, kommer garanterat få dig på bra humör!

Det hela utspelar sig på Ayutthaya Elephant Palace, som också kallas Elephantstay, några timmars bilresa från Bangkok i Thailand. Här lever de majestätiska elefanterna i det fria, i sin naturliga miljö, men kan om de önskar ta sig bort till ett område där de bjuds på mat och tas om hand vid skador eller sjukdomar.

Det finns utbildade skötare som viger sina liv åt att värna de vackra djurens bästa, men när bjässarna sedan känner för det, så är det bara att knalla iväg för att klara sig på egen hand.

Visar ren och skär glädje

Det är, med andra ord, ett fantastiskt upplägg – där elefanterna dikterar villkoren.

Ibland kan besökare få komma till Ayutthaya Elephant Palace, som dock inte alls bör kallas för en djurpark. Då kan de få träffa och eventuellt klappa elefanter – men den här dagen fick en familj bevittna när en unge skulle få testa att bada i ett badkar för första gången.

Youtube

Den lilla krabaten är försiktig när han tar sig ner i den stora baljan, men när vattnet fylls på och sötnosen märker hur skönt och uppfriskande det är – då är det full fart som gäller. Det blir en skojig stund och det fullkomligt lyser om elefantungen som kravlar runt, springer upp och ner, leker och visar sann glädje!

Youtube

Jag kan inte sluta le när jag kollar in det här charmiga klippet! Den här krabaten gjorde min dag – och skapade garanterat ett minne för livet hos familjen som då och då syns i bilden.

Kolla nu själv in den underbara videosnutten!

Vilken underbar sötnos! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!