Fågel hoppar ur sin bur och rusar fram till katten, men se nu reaktionen när missen vaknar

En klassiker inom djurvärlden är att katter och fåglar inte kan vara vänner. Det var det första jag fick lära mig när vi skaffade en undulat när var liten – att katter inte fick komma i närheten av honom.

Men som med så mycket annat med våra söta vänner så finns det undantag. Det här (nedan) är ett bedårande sådant! Jag kan inte sluta le när jag kollar in klippet!

Som liten får man ofta lära sig vilka djur som fungerar ihop och inte. Det där är sällan någon exakt vetenskap, men alla känner nog till att katt/hund och misse/fågel helst inte är de djur som ska umgås med varandra.

Genom åren har vi fått se otaliga exempel både för och emot sådana här ”myter” från djurriket, men katt och fågel har jag alltid tänkt är bittra fiender.

Men tidigare i dag hittade jag ett klippt på nätet som verkligen motbevisar det. Undulaten Uchan inleder nästan varje morgon med att hoppa ut ur sin bur och väcka kattkompisen Chama. De bor under samma tak och är goda vänner som leker med varandra nästan dagligen.

Undulaten lyckas till slut

Den här filmsnutten har över 5 miljoner visningar – och det är faktiskt inte så konstigt. Fågelns imponerande ihärdighet och kattens ovilja att vakna gör det hela oerhört charmigt.

Till slut får Uchan sin vilja igenom – och mot slutet av det bedårande klippet får undulaten dessutom vad som nog kan liknas vid en puss.

Jag kan inte sluta le när jag kikar på detta!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/sumn6flhNtg” /]

DELA om du också fick ett leende på läpparna av de här kompisarna!