Fågel hoppar ut ur buren och springer fram till katten, underbara reaktionen får tusentals att jubla

Det finns mycket som är intressant och fascinerande i djurriket. Genom åren har vi fått se massvis av olika exempel på det. Allt från dansande antiloper till talande fåglar. Många gånger underskattar man nog deras intelligens.

Det finns dessutom många myter som omgärdar våra päls- och vingbeprydda vänner. En del är givetvis sanna, men då och då slås det även hål på vissa!

Jag har alltid levt med uppfattningen att katter och fåglar är bittra fiender. Lite som hund och misse. De sistnämnda kan ju dock leva i symbios, det är till och med ganska vanligt – men bilden av att de skulle avsky varandra känner nog alla till.

Underbart klipp

Men just eftersom i alla fall trodde att fåglar och katter inte kunde stå ut med varandra (förutom när kissen vill käka upp pippin) så var det här klippet nedan helt underbart att se!

Familjen som ligger bakom har låtit sin fågel hoppa ut ur buren och släppt ut honom på golvet i hallen. Då kommer katten fram – och gör det oväntade.

Att det hela skulle sluta med vad som nästan liknar en puss kunde jag aldrig tro! Snacka om att mina förutfattade meningar blev motbevisade!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/PggGc28MpVw” /]

Dela om du också fick ett leende av detta klippet!