Familj släpper in sina hundar till fågeln, papegojans oväntade reaktion lämnar alla helt mållösa

Papegojor är oerhört intelligenta djur. De har en makalös förmåga att ta efter vad de ser och hör – och har lätt för att lära sig nya saker. Det är verkligen fascinerande att följa exempelvis en kakaduas utveckling.

Det här klippet (nedan) är ett lysande, tillika roligt, exempel på hur det kan te sig när fåglar tar efter sin omgivning.

En del djur fungerar inte att ha under samma tak. De kommer inte överens, helt enkelt. Samtidigt har vi genom åren fått se massvis av goda exempel på när djur kan bli oväntat goda vänner.

Papegojan Pebble har genom Youtube blivit känd över stora delar av världen för sin förmåga att lära sig nya saker och att ta efter sin omgivning. Hon är otroligt intelligent och bor i ett lyckligt hem med flera andra djur.

Husse och matte har bland annat två hundar. De har genom åren blivit goda vänner med sin bevingade kompis – och det har lett till att Pebble tagit efter även dem. Annars kan hon också prata en hel del.

Hundarna är vana

I det här klippet (nedan) släpper ägarna in sina hundar i rummet där Pebble befinner sig och så fort hon ser dem börjar papegojan … skälla!

Ja, hon låter alltså mer eller mindre som en hund!

Tydligen är vovvarna numera ganska vana vid det här och verkar ha ganska roligt åt det hela. Katterna i huset ska dock tycka att det är lite förvirrande, har ägarna tidigare berättat.

Det här är dock från en av de första gångerna Pebble ”förvandlades” till hund, så då rådde det viss förvåning över fågelns oväntade reaktion.

Nåväl – ni måste bara kolla in det här klippet! Jag kan inte sluta skratta när den kaxiga lilla kakaduan sitter på sin stol och skäller åt sina hundkompisar nere på golvet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/SVrHDySjoS4″ /]

DELA om du också älskar roliga djur!