Familjen kommer hem med nyfödd bebis – hundens reaktion är helt obetalbar

Det är en väldigt gammal sanning att hundar och människor kan skapa unika band sinsemellan. Att ha en hund i familjen är exakt som att ha en extra familjemedlem och vovvar är verkligen underbara djur som kan uppvisa starka känslor som kärlek, glädje och omtanke. Att växa upp tillsammans med en hund kan dessutom vara både nyttigt och lärorikt för barn. Det innebär dels att man har någon att utvecklas ihop med, dels att det finns en annan varelse i hemmet att ansvara för och ta hand om. Redan i tidig ålder har ungar en förmåga att bli bästa vän med sina hundkompisar.

En video som verkligen illustrerar hur fina band som kan skapas mellan en bebis och en hund är den här nedanför. Det är snudd på omöjligt att titta på klippt utan att dra på smilbanden, det är så mycket kärlek i luften!

Får syn på nya familjemedlemmen

Klippet utspelar sig hemma hos en familj i Hong Kong, där den treåriga hunden Chiko också bor. En dag kom en lycklig mamma hem med familjens senaste tillskott, en liten bebis. Alla som har hund och befunnit sig i en liknande situation kan nog känna igen sig i att det finns en spänd förväntan över hur barnet ska tas emot där hemma. Ska vovven bli avundsjuk? Blir det kärlek vid första ögonkastet? Hur ska det gå? Det finns många tankar när man tar hem en ny familjemedlem, men det viktigaste i det här sammanhanget är att barnet ska accepteras av hunden.

Bildkälla: Youtube

Smyger nyfiket fram till bebisen

När 3-åriga Chiko får syn på den lille bebisen smyger han nyfiket fram och kikar på vad det är för litet knyte som ligger i stolen.

Vi ska inte avslöja allt på förhand – titta på det underbara klippet här nedanför istället!

Så himla gulligt! Chiko nosar lite på den nya familjemedlemmen, men passar även på att ”gunga” bebisen lätt med sin tass. Verkligen bedårande!

Vilken mysig hund! Tryck nu på DELA för att sprida det här underbara klippet till dina vänner! Det kommer garanterat att uppskattas!