Flodhästen släpper loss en gigantisk brakskit – underbara klippet har fått hela nätet att gapskratta

Oavsett om du är rik eller fattig drabbas vi alla av gaser i magen emellanåt, även om de förstnämnda nog helst låtsas om annat. Det är självfallet ingenting att skämmas över, det är ju helt naturligt.

Men men det sagt så fiser man inte bland folk, det hör till vanligt folkvett. Man kilar in på toaletten eller ser till så att man är helt ensam innan man släpper väder, helt enkelt.

Men i djurriket råder inte samma vett och etikett. Där kan man släppa loss bäst man vill, något som kan skapa väldigt roliga situationer.

Som i klippet här nedanför, där vi kan se en flodhäst slå världsrekord i pruttar.

Flodhästen är ett riktigt rejält djur och väger oftast mellan 1 och 2,5 ton, vilket gör flodhästen till det näst största däggdjuret på land, efter elefanten.

Det bådar med andra ord för en hel del gaser i magen.

Släpper loss enorm brakare

Att leva i en djurpark kan inte vara särskilt roligt för ett djur, även om de tas om hand väl i de flesta fall så är deras naturliga miljö den vilda naturen.

Att vara instängd på ett zoo och bli uttittad av människor dagarna i ända kan man som djur hantera på många olika sätt – men frågan är om inte den här flodhästens reaktion slår det mesta.

Bildkälla: Public Domain Pictures

Vad flodhästen vill ha sagt går åtminstone inte att ta miste på – han släpper nämligen en enorm brakskit inför en minst sagt häpen publik.

Blivit kändis på köpet

Klippet på den pruttande flodhästen har setts av fler än 40 miljoner människor och flodhästen har fått smeknamnet ”Harry the Farting Hippo” – och har blivit lite av en kändis på nätet.

Här kan du se det älskade klippet!

Tryck nu på DELA-knappen och bjud dina vänner på ett skratt idag – det kommer de garanterat att uppskatta!