Flodhästen släpper loss gigantisk prutt – underbara klippet har fått 38 miljoner människor att gapskratta

Flodhästen släpper loss gigantisk prutt – underbara klippet har fått 38 miljoner människor att gapskratta

Näst intill alla varelser här på vår vackra jord drabbas då och då av gaser i magen. Det är helt naturligt och ingenting att skämmas över, men för oss människor är det ingenting man gör när man vistas bland folk.

Ska man släppa väder, som det heter på lite finare svenska, så gör man bäst i att gå undan. Ingen vill helt enkelt behöva lukta på dina kroppsodörer.

Men i djurriket är det där inte alls lika noggrant. Där är det fritt fram att släppa loss närhelst naturen kallar, vilket såklart ger upphov till en hel del roliga situationer.

Som i klippet här nedanför, där vi kan se en flodhäst slå världsrekord i pruttar.

Flodhästen är ett riktigt ståtligt djur och väger oftast mellan 1 och 2,5 ton, vilket gör flodhästen till det näst största däggdjuret på land, efter elefanten.

Det bådar med andra ord för en hel del gaser i magen.

Släpper gigantisk prutt

Att leva i en djurpark kan inte vara särskilt roligt för ett djur, även om de tas om hand väl i de flesta fall så är deras naturliga miljö den vilda naturen.

Att vara instängd på ett zoo och bli uttittad av människor dagarna i ända kan man som djur hantera på många olika sätt – men frågan är om inte den här flodhästens reaktion slår det mesta.

Bildkälla: Public Domain Pictures

Vad flodhästen vill ha sagt går åtminstone inte att ta miste på – han släpper nämligen en enorm brakskit inför en minst sagt häpen publik.

Setts av miljontals människor

Klippet på den pruttande flodhästen har setts av 38,8 miljoner människor och flodhästen har fått smeknamnet ”Harry the Farting Hippo” – och har blivit lite av en kändis på nätet.

Här kan du se det omtalade klippet – det är omöjligt att hålla sig för skratt!

Tryck nu på DELA-knappen och bjud dina vänner på ett skratt idag – det kommer de garanterat att uppskatta!