Golfare blir livrädda när björn rusar rakt mot dem – men vad kameran fångar lämnar mig helt mållös

Det finns mycket spännande som naturen kan bjuda på, men mötena mellan människa och djur kan verkligen slå oss med häpnad.

Genom åren har vi fått se och höra om både hemska och glädjande händelser. Det är sällan som man kan veta vad ett oväntat möte ska leda till, men då det ofta sker i skog och mark gäller det att respektera djuren och inte agera hotfullt.

Då brukar det oftast sluta väl – och då kunna leda till spektakulära berättelser.

Att se djur i sin naturliga miljö är helt underbart. Helst ska det ske på håll, så att de inte känner sig rädda. Många arter är oftast skygga, så det är verkligen inte varje dag man stöter på dem, men om man är en person som gärna ger sig ut i naturen, så kan det ske då och då.

I det här klippet (nedan) så är det två golfare som var ute och tog en runda tillsammans. Vad de inte alls anade var att de plötsligt skulle få oväntat sällskap från skogen.

Björnen nosar lite lätt

Plötsligt ser de hur en björnunge kommer ut på banan och rusar rakt mot dem. Den ena golfaren tar upp sin kamera och börjar filma samtidigt som han säger till sin vän att stå helt stilla. Det ska ju vara det bästa sättet för att undvika schismer på.

Björnen kommer närmare och närmare – och till slut står den söta krabaten bara centimeter bort från ena golfaren. Medan den lille bamsen nosar lätt så rör sig inte mannen ur fläcken.

Youtube

Men plötsligt så ställer sig den modiga björnen upp på bakbenen – och ber om vad som ser ut som en kram! Huruvida man kan säga att de kramas eller ej ska vi nog låta vara osagt, men det blir i alla fall ett fint och vänligt möte.

Det här är ett lysande bevis på att det kan gå bra när man stöter på vilda djur – och sekunderna senare så rusar den nyfikna lilla björnen vidare mot nya äventyr.

Se nu det underbara klippet här nedanför! Jag tycker att det här är otroligt häftigt!

Visst var det här mysigt? Tryck gärna på dela-knappen om du håller med, så att även dina vänner kan få se det här bedårande mötet!