Här är lyxhotellet som ger dig 10 bedårande hundvalpar att mysa med på rummet

Det är nog få av oss som inte älskar söta hundar! De fyrbenta sötnosarna kallas ”människans bästa vän” av en anledning – och att gosa med charmiga vovvar kan man göra hur länge som helst. Det är en sådan sak som inte går att tröttna på.

Tänk att kunna göra det samtidigt som man avnjuter lyxen att bo på ett fint hotell. Kan det verkligen vara möjligt? Ja, faktiskt – nu har du chansen att uppleva den här drömmen!

Det är Kimpton Hotel Monaco i den amerikanska staden Denver som nu erbjuder ett ”valp och prosecco”-paket, skriver sajten 9gag. Ja, du läste rätt – men det gäller under en viss tidsperiod. Det är för att fira ”National Dog Day”, alltså nationella hunddagen, den 26 augusti.

Pengar till välgörenhet för hundar

För att komma åt den här optimala upplevelsen så ska du boka en svit mellan 23:e och 26:e augusti. Efter att reservationen för någon av de här nätterna är gjord ska man meddela hotellet att man vill ha deras ”valp och prosecco”-paket.

Shutterstock

Då kommer personalen se till att ursöta valpar kommer upp till ditt rum – tillsammans med en flaska mouserande vin och cicchetti (ett italienskt tilltugg). Hur många hundar får man då gosa med? Det kan variera mellan 6 och 10 valpar – och en hundexpert kommer dessutom att vara med för att besvara eventuella frågor.

Kan det bli bättre än så här? Jadå, det finns en kanongrej till! Hälften av hotellets vinst för varje bokning av det här paketet går till organisationen Lifeline Puppy Rescue, som jobbar med att rädda valpar från hemska förhållanden i området.

Shutterstock

Om man dessutom skulle bli riktigt förälskad i någon av de små vovvarna – då är det eventuellt möjligt att ansöka om adoption. Det här kan alltså bli första steget mot att bli en husse eller matte på riktigt.

Vilken grej!

Känner du någon som borde följa med dig till det här hotellet? Tagga då den personen på Facebook, eller Dela vidare det här till dina hundälskande vänner!