Hela familjen försover sig varje morgon – då visar kameran den gulliga förklaringen

Något av det jobbigaste som finns är att försova sig. Man får stressa upp, skynda igenom de morgonrutiner som hinns med, sällan äta en rejäl frukost – och sedan rusa iväg till arbetet.

Det blir helt enkelt inte en speciellt bra start på dagen.

Ett brasilianskt par satte alltid en mobiltelefons alarm för att väckas i tid om morgnarna, men efter ett tag så slutade det att fungera. Man vaknade helt enkelt inte, men inget verkade vara fel på tekniken.

Då såg man till att filma när alarmet skulle ringa en morgon – och då avslöjades förklaringen, som nu blivit en succé på nätet.

Alla vi som någon gång haft katt vet att de små liven kan ställa till med alla olika typer av små galenskaper. Nyligen skrev vi om en misse som alltid väckte sin familj klockan 6 varje morgon – och våra fyrbenta vänner har en otrolig förmåga att skapa starka band till sina ägare.

Stänger av alarmet

Så var det även i den här brasilianska familjen, men det skulle visa sig att katten Joaquim var anledningen till att man plötsligt började försova sig så gott som varje dag, skriver Ladbible. Det lilla busfröt hade lärt sig hur man hanterade ett mobilalarm – likt en morgontrött människa.

Bild: Youtube/ViralHog

Det hela visas i det nu omtalade klippet – som fått hundratusentals visningar på nätet. När alarmet börjar ringa på morgonen är katten snabb med att hoppas ner från sin egna säng.

Bild: Youtube/ViralHog

Missen tar fart mot nattduksbordet, hoppar upp och lägger sedan mobilen tillrätta så att han kan se skärmen. Med tassen börjar Joaquim då febrilt slå på telefonen, så att den ska sluta låta.

Det lyckas dessutom – katten verkar helt klart ha fått till den rätta tekniken.

Bild: Youtube/ViralHog

Han stänger av alarmet likt en morgontrött människa – och hoppar sedan vidare till den mjuka sängen. När ägarna förstår vad det är som försiggår kan de inte hålla sig för skratt – och den här familjen får nog komma på en annan lösning för att vakna på morgnarna från och med nu.

Kolla in det otroliga klippet!

Vilken klipsk liten katt! Tryck nu gärna på DELA, så att även dina vänner får se det här!