Hund sitter lugnt i bilen när husse slår på hennes favoritlåt, men håll nu koll på vovvens öron

Vi har alla våra favoritartister, låtar vi inte kan vara utan eller album som aldrig blir gamla. Musik kan verkligen få en på gott humör även när dagen har varit skit.

Tror man att den tanken stannar hos människan så tror man dock fel. Även djur kan lära sig att uppskatta bra musik – och vissa har dessutom talang nog att digga med i melodin!

Jag kan lyssna på Bruce Springsteen och Per Gessle hur länge som helst. Det är mina favoritartister och jag har varit på flera konserter med båda två. Men givetvis har jag förståelse för att man även kan vara stort fan av andra sångare.

De flesta av oss är nog dock överens om att musik är något helt fantastiskt som det är svårt att få för mycket av. Det kan verkligen ge en glädje och harmoni i livet – även när allt kanske inte går som på räls.

Söt hund

Det här håller till och med vissa djur med om. Våra lurviga vänner är ibland smartare än vi tror. Det är nu den ursöta schäfern Jaxson Rose som fått hela 12 miljoner på nätet att smälta!

När husse sätter på hennes favoritlåt ”Low” av Flo-Rida i bilen så tar det inte många sekunder innan hon är helt inne att hänga med. Kolla bara in de stora öronen! Så otroligt charmigt! Jag kan inte sluta le brett!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/vTe4Vy8Y0_w” /]

Dela gärna om du också tyckte detta var gulligt!