Hund smyger ut och gör det förbjudna i poolen, se nu klockrena reaktionen när han tas på bar gärning

Hund smyger ut och gör det förbjudna i poolen, se nu klockrena reaktionen när han tas på bar gärning

Vi alla bryter mot regler titt som tätt. Det kan handla om allt från att smyga iväg lite tidigare från jobbet till att trycka lite för hårt på gasen när man har bråttom i bilen.

Många av oss tror nog att vi är smidigare än vi verkligen är. Ärlighet varar längst, säger man ju – och det ligger nog något i det. Till slut kommer sanningen oftast fram – och då står man där med sin skam.

I den här familjen så trodde deras hund att han lurat alla och smugit iväg för ett förbjudet dopp i den uppblåsbara poolen, men när han snart märkte att någon hade ögonen på honom så bjud vovven i stället ägarna på något att skratta gott åt.

Den här lekfulla, svarta hunden älskar att simma och ha kul i vatten, men i och med att familjens nya pool var uppblåsbar så hade man förbjudit hunden att vara i den. Man var rädda att hans klor, av misstag, skulle kunna ta sönder den.

Men den här dagen trodde hunden att han var riktigt smidig. Han smög ut på baksidan, hoppade ner i poolen och hade en härlig stund när han plaskade runt – tills vovven fick se att han inte alls var så obevakad som han först trott.

Youtube

Ägaren står då på terrassen och filmar – och man kan verkligen se hur vovven upptäcker att han blivit tagen på bar gärning. Det är kört, helt enkelt.

Brutit mot reglerna

Hunden verkar dock först lite osäker på hur han ska rädda upp situationen, men fattar då beslutet att absolut inte bryta ögonkontakten med sin ägare. Skammen har redan slagit till – och omgående beger sig vovven mot poolens kant.

Youtube

Han tar sig snyggt och smidigt upp ur vattnet och ställer sig lydigt bredvid en tegelvägg till huset. Ögonkontakten är fortfarande obruten. Det är tydligt att vovven vet att han brutit mot reglerna – och snart blir han tvungen att rusa iväg och skälla för att hantera den jobbiga sitsen.

Hunden fick lära sig en läxa samtidigt som ägaren fick sig ett riktigt gott skratt! Kolla nu in klippet, som redan hundratusentals människor har gjort! Vilken charmig vovve!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/EVzmN5h-akc” /]

Jag fick mig ett härligt leende av detta klippet! Dela om det gjorde samma sak med dig, så kan du säkert muntra upp någon i dag!