Hunden blir tagen på bar gärning när husses ägg försvunnit – reaktionen är helt underbar

Hunden blir tagen på bar gärning när husses ägg försvunnit – reaktionen är helt underbar

Det finns mängder av roliga hundvideos på nätet. En del är mer bedårande, andra får en att skratta rakt ut – och vissa innehåller båda parametrarna. Summa summarum så kan man i alla fall konstatera att våra fyrbenta vänner är helt underbara!

Ibland, när jag hittar en lustig video, så brukar jag skicka den vidare till mina vänner. Medan vissa kanske tröttnat lite, så är det ändå många som får samma reaktioner som jag – alltså att man blir helt salig och glad.

Tidigare i dag så hittade jag det här (nedan) underbara klippet. Det har tagit internet med storm!

Det är en husse som nyss kokat två ägg som han lagt på bordskanten i köket. När han senare går tillbaka in i rummet, så märker han att något knyckt åt sig maten.

”Skrattade så jag grät”

Misstankarna riktas omgående mot familjens söta hund – något har nämligen hänt med vovvens kinder. De är större än vanligt…

Twitter

När husse Stevie konfronterar hunden så är reaktionen helt underbar!

Kolla själv in det korta klippet genom att klicka på play-knappen här under!

Reaktionerna från tittare har haglat in – och det är enbart positiva svar!

Man ser verkligen hur skyldig vovven är på hans ögon när han blir tagen på bar gärning och till slut orkar han inte dölja äggen längre, så de ploppar ut.

Min gissning är att husse fick koka nya ägg, men det kan han nog leva med efter att ha fått den här roliga och mysiga händelsen på film!

Snåla inte nu, tryck på DELA om även du fick ett leende på läpparna!