Hunden tror att hon kan gömma sig för husse, men titta nu noga när han ropar vovvens namn

Hunsar älskar att leka och busa utomhus. Det är då de verkligen kan få sträcka på sina ben och springa runt för allt de är värda. Det är vanligtvis en härlig syn när vovvarna kan jaga bollar, hämta pinnar eller leka i fria luften utan koppel.

Det är dock inte alltid så lätt att få in dem igen. Vissa hundar är dessutom riktigt envisa och gör nästan vad som helst för att få stanna kvar ute.

Hundägaren Joao Zeverino är en man som känner till det här med att vovvar gärna stannar kvar ute så länge de bara kan – trots att man säger till dem att det är dags att komma in.

Den här hussen filmade när han ropade på sin hund Tasha som var ute på familjens tomt. Så fort han öppnar dörren och säger vovvens namn, så ser den busiga jycken till att gömma sig.

Husse har dock full koll på var hon är, men det hela är oerhört charmigt. För så fort Joao stänger ingen dörren så ser man Tashas lilla huvud dyka upp.

Det är tydligt att hunden verkligen försöker gömma sig för sin ägare!

Kolla in klippet nedan! Jag kan inte sluta skratta när Tasha tror att hon lyckas lura sin husse gång på gång. Ett sådant litet busfrö!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/IOQcV15b5Zo” /]

Det var alltså bakom krukan som den lilla hunden gömde sig!

Snåla inte nu, DELA vidare om du också älskar charmiga hundar!