Hunden tröttnar på att flickan spelar flöjt varje kväll – men lyssna nu på vovvens kontring

De allra flesta av oss tycker om musik och kan gilla att sjunga eller nynna med till en låt.

Ibland kan det dock bli för mycket och man vill bara ha tystnat. Jag känner verkligen igen det från när jag var liten och min syster försökte lära sig att spela gitarr. Varenda kväll var det ett himla liv inifrån hennes rum och till slut fick mamma och pappa införa en tidsgräns för hur länge hon fick spela.

Att bli irriterad på sådana här småsaker, som man väl ändå får kalla det, känns dock väldigt mänskligt – men tidigare i dag stötte jag på en video som bevisar att även djur kan få för mycket av musiktränande.

 

Det är ett klipp som blivit framröstat till ett av USA:s roligaste och fått över 13 miljoner visningar på nätet. En tjej har satt upp en kamera för att filma när hon övar på flöjt nere i husets vardagsrum. Det gör hon så gott som dagligen.

På golvet bakom henne ligger den här gången familjens hund, en golden retriever. När flickan börjar spela så tar det dock inte lång tid innan man hör en oväntad reaktion från vovven på golvet.

Om han försöker sjunga med, eller bara är väldigt trött på att dottern i familjen tränar på sitt spelande, är lite oklart – men jag tror nog det lutar åt det sistnämnda. Hunden verkar inte alltför entusiastisk över att hon fortsätter att öva.

En annan rolig detalj är att vovven inte reser sig upp och går därifrån – om det nu handlar om att han är trött på flickans spelande. Tjejen kan i alla fall inte hålla sig för skratt när familjens golden ylande protesterar mot hennes flöjttränande. Eller om han ”nynnar” med. Vad tror du?

Kolla nu in klippet! Det är riktigt bedårande!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/1khvZBQjOa8″ /]

Jag fick mig ett gott skratt åt detta klippet. Var nu med och DELA vidare detta till dina vänner. Det kommer garanterat skänka någon ett extra leende i dag, så glöm nu inte att trycka på dela-knappen!