Hundvalpen avslöjar plötsligt sin favoritfrukt – nu har otroliga klippet setts av över 14 miljoner

Finns det något sötare än hundvalpar? Jag tror faktiskt inte det!

Det är underbart att få vara en del av att följa deras utveckling och nyfikenhet på omvärlden. Precis som ett barn så tar de under sin första tid snabbt steg mot att bli en mer självständig individ – och det är otroligt intressant att se hur de formar en egen personlighet.

Det här underbara klippet på en lite siberian husky-valp har tagit nätet med storm. Mest för att det är så vansinnigt gulligt, men tusentals människor hävdar dessutom att den här lille krabaten kan prata!

Jag tror visserligen det är lite att ta i. Det är inte direkt mänskligt tal vi snackar om här, men det råder å andra sidan inga tvivel om att lille Ramsey försöker göra sig hörd och pratar på sitt egna lilla sätt.

Familjen har inte haft sin nya älskling länge alls – och hade därför inte alls väntat sig det här. Men när matte håller sin valp i famnen händer något underbart. Ramsey börjar berätta om vilken som är hans favoritfrukt (eller favoritbär, om vi ska vara petiga).

Ordet ”banana” (banan, på engelska) sägs upprepade gånger av det lille charmtrollet – och familjen runtomkring kan inte hålla sig för skratt när hunden fortsätter att snacka.

Helt underbart klipp

En annan av hundarna i huset kommer fram för att undersöka vad som står på, men söte Ramsey gör ingen vidare notis av det, utan pratar på!

Det här kan nog, i all sin enkelhet, vara ett av de sötaste klippen jag någonsin sett. Dels är valpen så gullig att det nästan värker i kroppen, dels är det otroligt hur han låter – och att just banan ligger honom så varmt om hjärtat!

Även om det sistnämnda givetvis ska tas med en nypa salt, så kan vi nog alla enas om att det här är ett helt underbart klipp – något som över 14 miljoner visningar på Youtube dessutom vittnar om.

Kolla nu in videosnutten här nedanför. Jag har redan sett den fyra, fem gånger och kan inte få nog!

Tycker du också att lille Ramsey är söt? Tryck då på dela-knappen så att även dina vänner kan få ta del av det här charmtrollet!

Så här ser han förresten ut i dag – några år äldre!