Husse får hundarna att rulla runt på mattan – då svarar katten på ett underbart sätt

Att hundar och katter inte kommer överens är en gammal sanning, men hur väl stämmer den egentligen överens med verkligheten? Ofta när man ser hundar och katter träffas så verkar de snarare komma ganska bra överens med varandra. Båda är smarta djur och de kan snabbt bli bästa vänner, vilket ju såklart är helt underbart att se!

Att ha en hund eller katt hemma är både roligt och mysigt – det vet alla som haft dem som husdjur! De är alltid lika glada att att se en när man kommer hem och inget får en att släppa tankar på jobb och annan stress som när en glad och mysig pälsboll hälsar på en vid dörren.

Tar efter varandra

Trots att hundar och katter är två het olika djur är de båda smarta och kan utan problem lära sig av varandra, vilket är fallet för katten Didga. Hon bor med sina två bästiar, två rottweiler-hundar. Det låter kanske inte som någon drömkombination men när man ser klippet här nedanför ser man verkligen att de är goda vänner alla tre.

Får hela nätet att le

Didga tar gärna efter sina storväxta vänner och vill göra samma saker som de gör – man blir ju som sagt som man umgås! När man ser klippet här nedanför, där den lilla missen gör som sina ”storasyskon”, förstår man varför över över 17 miljoner människor redan sett klippet och dragit på smilbanden! Husse försöker få sina hundar att rulla runt ett varv på mattan, men titta nu på katten Didgas reaktion! Jag blir helt varm i kroppen av den här lilla sötnosen!

Se hela det underbara klippet här nedanför!

Helt underbart! Tryck gärna på DELA om du håller med, så att även dina vänner få se det här bedårande klippet!