Husse ger katten Timo en egen hängmatta – men vad han gör med den får nu miljontals att jubla

Vad är bättre än att slappa i en hängmatta i flera timmar under vår och sommar?

Det är i alla fall inte mycket som slår det – om man frågar mig. Kollar man med katten Timo så håller han nog med, men det var lite kämpigt i början när han fick sin alldeles egen.

Hängmattan är en otrolig uppfinning som aldrig verkar gå ur tiden. Även hammocken är perfekt att slappa i under vår och sommar. Den där gungande och avslappnande känslan är helt obetalbar.

Kattens framsteg med hängmattan

Numera görs sådana här kreativa lösningar även för djur. Katten Timo är den något lata typen, så husse köpte en egen hängmatta åt honom. Då kunde han dock aldrig ana vad som skulle hända.

Det blev en enorm succé. I alla fall om man frågar människorna som kunnat följa Timos framsteg med att ta sig an sin hängmatta. För i början var det kämpigt för den söta katten.

Bild: Youtube

Här ser ni när han sätter full fart mot sin nya hängmatta för första gången, men när Timo väl ska hoppa i är det svårt att inte dra på smilbanden.

Vilket gulligt litet charmtroll!

Bild: Youtube

Det skulle visa sig att det här med att hantera hängmattor är svårare än man kanske tror. Den stackars missen kämpade och kämpade – men till slut skulle det ge resultat.

Charmar nu miljontals på nätet

Kolla nu själv in den lilla videon om Timos framsteg – på slutet smälter man fullständigt!

Ja, men titta så himla bra och mysigt det blev till slut.

Bild: Youtube

Timo lärde sig hur man skulle hantera hängmattan på bästa sätt – och då blev husses present en jättesuccé.

Bild: Youtube

Den lille katten ser verkligen ut att njuta! Gud vad gulligt!

Bild: Youtube

Vilka framsteg Timo gjorde med sin hängmatta. Från att knappt ha kunnat kliva ner i den så blev det snart hans nya favoritplats där hemma.

Tryck nu på dela-knappen så att fler kattälskare får se det här underbara klippet!