Husse hämtar hunden från frisören – kommer hem och chockar familjen med pinsamma misstaget

Även de mest simpla grejer kan gå fel ibland, om man inte riktigt är uppmärksam. Det kan vara allt från att ta fel mjölk i affären till att missta sig på någons namn när man hälsar. Sådana saker händer då och då – men frågan är om inte pappan Rudy Salazar tog priset när han skulle hämta hem familjens hund från hundfrisören.

Det är sajten The Dodo som rapporterar om det pinsamma misstaget som Rudy gjorde. Rudys fru, CoCo, hade tidigare på dagen lämnat av familjens hund BooBear till hundfrisören. Frun CoCo bad sedan sin make att hämta upp hunden.

Förklarade sitt ärende

Inga problem, tänkte pappa Rudy och begav sig till hundfrisören. När han kom in förklarade han att han var där för CoCos räkning, det vill säga hans fru. Men när han kom hem igen såg hans fru något skumt med hunden – den var nämligen väldigt olik sig själv.

Här är en bild på familjens hund BooBear.

Men det här är hunden som pappa Rudy kom hem med.

Bildkälla: Facebook

Pappa Rudy hade alltså tagit fel hund med sig hem, utan att märka det.

Helt vanligt missförstånd

Det visade sig att Rudy hade fått med sig en hund som heter CoCo, precis som hans fru heter, hem. Detta eftersom att han sa att han var där för CoCos räkning när han klev in på hundsalongen. Men slutet gott, allting gott. Pappa Rudy fick helt enkelt åka tillbaka till hundsalongen och byta hund så att de något förvirrade vovvarna kom hem till rätt familjer.

BooBear home safely…

Gepostet von CoCo Salazar am Donnerstag, 26. Dezember 2019

Se det underbara klippet när misstaget uppdagas här nedanför!

När man ser hundarna är det ju kanske lätt att förstår hur det kunde bli fel – men vilken tur att det löste sig! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får se detta!