Husse kämpar 2 timmar med att sätta in kattlucka – missens reaktion får hela nätet att skratta

Det är få saker här i livet som kan fascinera mig så mycket som klipska djur.

I alla fall jag tänker många gånger, lite slarvigt, att de förstår mycket mindre än oss människor. Som tur väl är blir man därför ofta motbevisad när de små liven står för det ena genidraget efter det andra.

Några av de mest intelligenta djur som finns ska ju vara delfiner och apor. Kanske inte sådana man har hemma direkt, men även våra söta katter kan konsten att chocka oss människor.

När jag var liten så växte jag upp tillsammans med en schäferhund som hette Sixten. Det var verkligen givande att få utvecklas och bli en självständig person samtidigt som man hade en vovve i huset.

Många gånger ger det barn en känsla av ansvarstagande att ha ett djur i sin närhet i tidig ålder.

Makalöst imponerad

Man lär då ofta känna din pälsbepryda kompis oerhört väl och banden som kan skapas mellan barn och husdjur är något oerhört speciellt. De små liven kan verkligen konsten att imponera – även om exempelvis katter långa stunder nöjer sig med att bli ompysslade eller ligga på soffan.

I det här klippet (nedan), som setts av hela 15,9 miljoner människor, har en man kämpat med att sätta in en kattlucka i drygt 2 timmar. Nu ska det vara fritt fram för familjens misse att gå in och ut som han själv behagar.

Men det här är inte vilket katt som helst, ska det visa sig! Kolla nu bara hur han reagerar på vad husse gjort. Jag ska inte avslöja för mycket – men jag blev i alla fall makalöst imponerad och kunde inte hålla tillbaka leendet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/HRtAMEWDLfY” /]

Snåla inte nu, DELA gärna vidare om du också tycker om klipska djur!