Husse lämnar hunden i bilen när han handlar, vovvens oväntade kontring får tusentals att skratta

En del hundraser är oerhört intelligenta. De lär sig mönster i hur människor beter sig och agerar utifrån det. Det kan verkligen vara imponerande att se hur de lär sig saker och ting som de sedan drar nytta av.

Det gjorde boxern i det här klippet (nedan) – och nu skrattar hela nätet åt hans geniala påhitt när husse lämnade vovven ensam någon minut i bilen.

Djur är fascinerande varelser och hundar är en personlig favorit. Många kan visa prov på oerhört hög intelligens. Det är lätt att imponeras när de lär sig saker av oss människor som de sedan kan dra nytta av i sitt liv.

Jag hade en hund som liten. Han hette Buster och det tog inte lång tid innan han lärde sig hur man öppnade dörren in till sovrummen i huset. Så ville man ha sovmorgon fick man se till att låsa från insidan för att han inte skulle komma in och väcka en.

Snabbvisit i mataffär

Boxern i det här klippet (nedan) har blivit en sensation på nätet och fått 750 000 människor att skratta på grund av sitt lilla hyss.

Husse har parkerat och låst bilen för att bara snabbt springa in i mataffären. Men vi alla vet hur trist det kan vara att sitta själv i en bil.

Det tyckte i alla fall den här vovven! Kolla nu vad han gör för att snabba på husses handlande! Genialt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/8rWuGBPA7bE” /]

Dela nu om du också älskar hundar!