Husse säger till Blaze att de måste till kenneln – hundens kontring liknar inget du tidigare hört

Att vara ute och leka med hunden är lika roligt och uppiggande som det är en rogivande. Att se sitt älskade husdjur springa i full karriär efter en pinne, boll eller vad det nu kan vara.

Men precis som med människor så är det inte alla hundar som älskar att springa runt i naturen hela dagarna – vissa tycker bättre om att ligga och dra sig om morgnarna.

Hundar av rasen Siberian husky är riktiga utomhusdjur. De är stora, starka och gillar att få arbeta hårt under alla väderförhållanden. Kort och gott är det en hundras med mycket energi som trivs bra tillsammans med andra hundar.

Vägrar resa sig

Men huskyn Blaze är raka motsatsen. I ett klipp som setts av hela 20 miljoner kan man se en husse som kämpar för att få Blazumsgole att resa sig och följa med till hunddagis. Blaze har dock inga planer på att lämna vardagsrumsgolvet och stretar emot bra.

Säger bestämt nej

Husse trugar och trugar men man kan riktigt se morgontröttheten i Blaze ögon. Han gör till och med läten som påminner väldigt mycket om ”no” (nej) upprepade gånger.

Blaze brukar i vanliga fall inte ha några problem med att tillbringa sina dagar på hunddagiset, men just den här morgonen vill han hellre ligga kvar på det varma, sköna golvet hemma.

Det hela är både gulligt och roligt på samma gång! Se det bedårande klippet nedan!

Var nu med och DELA vidare om även du fick dig ett leende på läpparna av den här sötnosen!