Husse saknar sina löständer efter tuppluren – men titta nu när busiga vovven Maggie öppnar munnen

Alla som någon gång ägt ett husdjur vet att det är som att ha en extra familjemedlem. Trots att det är ett djur så behandlar man det ofta som en människa, man tycker ju så mycket om det!

Det kan handla om allt från att de får äta samma middag som en själv äter till att man klär upp de små liven i kläder när det blir kallare ute.

Det kan vara riktigt svårt att hålla sig för skratt när djur hamnar i en mänsklig kontext. Så var det för en man som för en tid sedan tog en tupplur mitt på dagen samtidigt som han passade sin dotters hund Maggie.

Vovven är en blandras mellan shih tzu och chihuahua och helt bedårande om du frågar mig!

Hittade inte löständerna

Men när den tillfällige hussen vaknade upp så märkte han att hans löständer var spårlöst försvunna.

De hade legat på hans nattduksbord, trodde han, men blev genast osäker. Ingen kunde ju ha varit där och knyckt dem.

Mannen tänkte att han kanske hade glömt löständerna inne i badrummet. Det hade hänt tidigare, så han gick dit att leta. Inne på toa hittade han då bara hunden Maggie. Hon såg oskyldig ut – tills vovven öppnade munnen.

Då fick hussen sig en smärre chock. Det visade sig nämligen då att det var just vovven som hade varit och snott åt sig löständerna – och till och med satt in dem på sig själv.

”Skrattade så tårarna rann”

Nu sprids bilderna, som Maggies matte Eunice senare la upp på nätet, av tusentals. Fotona av hunden med löständerna är både söta och roliga. Tydligen verkade hon trivas ganska bra med dem inne.

– Jag fick bilder skickade till mig från pappa och jag skrattade då så att tårarna rann, berättar Eunice, enligt sajten Ladbible.

Inte konstigt! Jag låg själv dubbelvikt av skratt till de här fotona! Vilken busig sötnos till hund!

De här bilderna kommer garanterat skänka ett extra leende till dina vänner i dag! Så gör dem nu en tjänst och tryck på DELA-knappen!