Husse ser att kattungen tittar på skräckfilm – otroliga reaktionen får honom att börja filma direkt

Husse ser att kattungen tittar på skräckfilm – otroliga reaktionen får honom att börja filma direkt

Jag har aldrig tyckt om att kolla på skräckfilm – det är jag alldeles för lättskrämd för. Det händer att jag spiller ut kaffe över hela mig bara av att det plötsligt och oväntat ringer på ytterdörren. Då förstår ni nog var nivån ligger.

Visst kan jag dock förstå tjusningen i att skrämmas upp litegrann. Jag minns att flera av mina vänner i yngre år använde det som knep under dejter för att få den andra att flytta lite närmare.

Välkända ”The Shining” vill jag nog dessutom hävda är ganska bra, men då syftar jag till handling och skådespel. Att dra på en film bara för att bli rädd kommer inte på fråga.

 

Tack och lov finns det fler än jag som är lite skraja när det kommer till sådant här. Att vara helt ensam här i världen som harig stackare vore ju inte så kul – men en annan lite varelse som verkar vara med i samma klubb som jag är en kattunge.

I ett videoklipp på Youtube får man följa när en liten misse tittar på skräckfilm för första gången.

Det är Togepi, en blott 9 månader gammal kattunge, som har bestämt sig för att titta på ”skräckis”.

Jag tror inte att katten riktigt förstår vad som händer på skärmen, men man kan se att hon blir spänd i takt med att spänningen ökar på TV:n och när ljudet blir mer intensivt.

Missens ögon blir allt större när man hör att en dörr sakta öppnas och man förstår att något kommer hända i filmen. Den läskiga scenen når sitt klimax och vi kan höra en kvinnas gälla skrik från TV:n. Det blir nog för kattungen, som gör precis likadant som jag skulle ha gjort i samma sits – hon springer och gömmer sig!

Det tar nog ett tag innan den här lilla sötnosen tittar på skräckfilm igen, men hennes oväntat starka inlevelse är verkligen bedårande. Över 2 miljoner människor har redan sett – och charmats av – det gulliga klippet, så kolla in själva vad ni tycker om den här modiga lilla krabaten!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/_cVM5infYxk” /]

Fick det här klippet dig att bli varm i hjärtat, eller att dra på smilbanden? Dela då vidare till dina vänner på Facebook! Sådant här behöver alla få se ibland!