Husse släpper ut labradoren i snön – se nu fantastiska reaktionen som får nätet att skratta högt

Hundar är helt fantastiska djur som verkligen har en otrolig förmåga att visa sann glädje. De är ofta väldigt lekfulla och kan med sina sprudlande personligheter få en annan att smittas av deras underbara humör.

Det här charmiga klippet har fått över 5,5 miljoner visningar på nätet – och det är väldigt lätt att förstå varför…

Nått av det allra mysigaste som finns är nog att se när ens husdjur visar glädje och lycka. Ofta har det ju att göra med att de får träffa någon speciell – som de tycker om, eller att de får känna av frihet som att leka på en gräsmatta eller i ett hav av snö.

Älskar att ”åka pulka”

Framför allt hundar kan sannerligen konsten att visa glädje – och att förmedla den vidare till oss människor. Det är, för de allra flesta, väldigt enkelt att se när en vovve är på riktigt bra humör!

I det här klippet, som setts av över 5,5 miljoner människor, släpper en familj ut sin svarta labrador på baksidan av deras hus.

Youtube

Området är täckt av snö och det är givetvis inte så förvånande att den här vovven blir sugen på att leka. Men det här är ingen vanlig hund – hans grej, skulle man kunna säga, är att åka pulka.

Men absolut ingen vanlig pulka, som vi människor använder. Nej, han sköter det där helt på egen hand. Labradoren lägger sig ner på snön och glider iväg som en säl. Det är tydligt att han tycker det är jätteroligt – och husse bakom kameran kan inte hålla sig för skratt!

Visst blir man glad av att se lyckliga och lekfulla hundar? Tryck nu på dela-knappen om du håller med!

 

Läs mer om...