Husse stjäl plötsligt kattens matskål – se nu missens klockrena revansch när han lyfter på tassen

Husse stjäl plötsligt kattens matskål – se nu missens klockrena revansch när han lyfter på tassen

Om det är något jag lärt mig som kattägare så är det att de är helt underbara djur som alltid kan ställa till med roliga eller udda upptåg.

Det blir sällan tråkigt med en misse under samma tak – och om de väl bestämmer sig för att ta det lugnt en stund, så blir de i stället otroligt mysiga.

Jag slutar aldrig förvånas av vad de kan hitta på. Antingen är det ena, eller det andra – och jag verkar inte alls vara ensam om att ha upplevt det här.

Många kattägare vittnar ju om deras sötnosars skojiga påhitt!

Det här underbara klippet, som ni kan se längre ner, är ytterligare ett härligt bevis på att katter är roliga, underhållande och söta djur. Det är en svartvit liten misse som står och äter ur sin matskål i godan ro, men då kryper husse fram på golvet.

Bestämd liten rackare

Plötsligt så roffar mannen åt sig kattens skål.

Youtube

Taskigt, kan tyckas – men det hela är inte så farligt. Det husse gör är nämligen att låtsas äta missens mat, vilket han givetvis inte gör.

Katten noterar dock snabbt vad det är som försiggår – men behöver bara någon sekund innan revanschen är fullbordad.

Det här är nämligen en bestämd liten rackare!

Youtube

Kolla nu själv in klippet som fått över 5 miljoner att dra på smilbanden!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/XnxVF06gY8c” /]

Om husse snor åt sig matskålen så får man ju ta tillbaka den! Den här söta krabaten är ju helt underbar – och jag skrattar gott åt missens bestämda ”kontring”!

Katter är helt enkelt underbara djur! Tryck nu på DELA om du håller med, så kan du skänka ett härligt leende till en vän i dag!