Husses klockrena lösning – för att få hem chips till karantänen

Coronaviruset har kopplat ett järngrepp om vår omvärld.

Vi måste hjälpas åt att klara oss ur det här – och det är nu vi har chansen att vara riktigt goda medmänniskor. Samtidigt kan det också vara läge att låta kreativiteten flöda – för att lösa de problem som uppstår på grund av alla restriktioner.

En husse har nu fått internet att koka – efter att han använde sin älskade hund på ett lite udda sätt för att få det han ville, men inte kunde ordna på egen hand.

Det är mexikanen Antonio Munoz som tog hjälp av sin lilla chihuahua på ett kreativt, men också lite riskabelt, sätt för att få det han suktade efter – men inte kunde nå på egen hand på grund av sin rådande coronakarantän.

Människans bästa vän

Den hemmasittande mannen hade byggt upp ett otroligt sug efter chips, men eftersom han inte tilläts lämna sitt eget hus för att gå och handla snacksen, så fick han använda sin hund som hjälpreda.

Det sägs ju att vovvar är människans bästa vän – och det skulle nu bevisas.

Antonio släppte ut sin lilla vän med en lapp vid halsbandet. På den stod det:

”Hej, herr butiksinnehavare. Vänligen sälj chips till min hund. Den orangea sorten, inte de röda, de är för starka. Hon har pengar (20 dollar, cirka 200 kronor) fäst vid sitt halsband”.

Minuterna efter att hussen släppt ut sin chihuahua kom hon dessutom glatt springandes tillbaka! Vad hon hade i munnen?

Jodå, en påse chips!

En lösning alla tjänade på

Många anser att det var aningen omdömeslöst att bara släppa ut sin hund på det här viset, men samtidigt fungerade ju det hela klockrent. Vovven fick dessutom komma ut på en liten springtur – och matbutiken, som säkerligen har det tufft under den här krisen, blev också 200 kr rikare. Sedan fick ju även Antonio sina efterlängtade chips.

Det blev alltså en lösning som ALLA tjänade på! Tänk så bra det kan bli ibland!

Vad tycker du om det här? Genialiskt eller dumt? Jag lutar nog åt att det var rätt smart och jag fick mig dessutom ett gott skratt åt bilden på den duktiga hunden med chipspåsen i sin mun. Tryck nu på dela-knappen så att även dina vänner får se det här!