Husses löständer är spårlöst försvunna efter tuppluren – men titta nu när hunden Maggie öppnar munnen

Har man en hund i familjen vet man exakt vad det innebär: en extra familjemedlem. Familjens hund kan många gånger vara den som enar hela familjen vid osämja, för ingen kan vara arg på en söt hund som mest av allt bara vill leka och gosa med resten av sina familjemedlemmar. En hund tar, likt ett barn, efter sina äldre familjemedlemmar, vilket kan ge upphov till rejäla skratt där hemma –– vilket är fallet med den busiga vovven Maggie här nedanför.

En äldre man hade åtagit sig att passa sin dotters hund Maggie. Magge är en söt och lurvig liten krabat som är en blandning mellan en shih tzu och en chihuahua.

Vaknar efter sin tupplur

Den tillfällige hussen passade på att ta sig en liten tupplur under hundpassningen. Men när han vaknade upp kunde han inte hitta sina löständer – de var spårlöst försvunna! Mannen letade överallt, bland annat inne i badrummet där han annars brukar glömma sina löständer, men de fanns verkligen ingenstans. Tills han fick syn på det lilla busfröet Maggie.

Vovven öppnar munnen

Den busiga – och roliga – hunden Maggie öppnade till slut munnen och mannen kunde inte tro sina ögon.

Det visade sig nämligen då att det var just vovven som hade varit och snott åt sig löständerna – och till och med satt in dem på sig själv.

Bildkälla: Twitter

Nu sprids bilderna, som Maggies matte Eunice senare la upp på nätet, av tusentals. Fotona av hunden med löständerna är både söta och roliga. Tydligen verkade hon trivas ganska bra med dem inne.
– Jag fick bilder skickade till mig från pappa och jag skrattade då så att tårarna rann, berättar Eunice, enligt sajten Ladbible.

Bildkälla: Twitter

Det är omöjligt att inte skratta högt åt den här underbara vovvens tilltag! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!