Husses löständer saknas efter tuppluren – men titta nu när hunden Maggie öppnar munnen

En del människor älskar att behandla sina djur som att de var just människor.

Det kan handla om allt från att de äter samma middag och vid samma tid till att man klär upp de små liven i kläder.

Även om jag anser att man ska behandla sina djur så bra som det bara går så borde kanske vissa ta ett steg tillbaka och inse att de pälsbeprydda sötnosarna är just djur.

Men det kan vara riktigt svårt att hålla sig för skratt när djur hamnar i en mänsklig kontext.

Så var det för en man som för en tid sedan tog en tupplur mitt på dagen samtidigt som han passade sin dotters hund Maggie. Vovven är en blandras mellan shih tzu och chihuahua och helt bedårande om du frågar mig!

Twitter/@eUniFiEd

Men när den tillfällige hussen vaknade upp så märkte han att hans löständer var spårlöst försvunna. De hade legat på hans nattduksbord, trodde han, men blev genast osäker. Ingen kunde ju ha varit där och knyckt dem.

Såg oskyldig ut

Mannen tänkte att han kanske hade glömt löständerna inne i badrummet. Det hade hänt tidigare, så han gick dit att leta. Inne på toa hittade han då bara hunden Maggie. Hon såg oskyldig ut – tills vovven öppnade munnen.

Då fick hussen sig en smärre chock. Det visade sig nämligen då att det var just vovven som hade varit och snott åt sig löständerna – och till och med satt in dem på sig själv.

Twitter/@eUniFiEd

Nu sprids bilderna, som Maggies matte Eunice senare la upp på nätet, av tusentals. Fotona av hunden med löständerna är både söta och roliga. Tydligen verkade hon trivas ganska bra med dem inne.

– Jag fick bilder skickade till mig från pappa och jag skrattade då så att tårarna rann, berättar Eunice, enligt sajten Ladbible.

Twitter/@eUniFiEd

Inte konstigt! Jag låg själv dubbelvikt av skratt till de här fotona! Vilken busig sötnos till hund!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du också älskar busiga hundar! De här bilderna kommer garanterat skänka ett extra leende till dina vänner i dag! Så gör dem nu en tjänst och tryck på dela-knappen!